دبیر نخستین دوره جشنواره گویندگی،دوبله،اجرا و سخنوری با بیان این نکته که ارتباط تاثیرگذار یکی از مهمترین مهارتهای زندگی است که باید آموخته شود گفت: این جشنواره آغازگر مسیر جدیدی جهت یافتن استعداد ها و شکوفایی آن خواهد بود و ما علیرغم محدودیت ها و مشکلات، با رویکردهای تازه، به ساختن این مسیر ادامه خواهیم داد.
مریم حسین پور در گفت و گوی روز شنبه با روابط عمومی جشنواره ملی مولانا با اشاره به پیشینۀ این جشنواره گفت: طرح و ایده جشنوارۀ مولانا درسال 1398 برای نخستینبار ارائه گردید و یک دوره به صورت دانشگاهی و یک دوره به صورت کشوری جهت ارزیابی و بررسی نقاط ضعف و قوت برگزار گردید .در انتها جشنواره پس از تمام بررسی ها و تغییرات لازم برای نخستین بار به صورت ملی و با نام مولانا در حال برگزاری است
وی افزود : نقطه قوتی که این جشنواره را از سایر رویدادهای رقابتی متمایز میکند، گستردگی بخشهای آن می باشد که تقریبا تمام بخش های این هنر را در بر میگیرد همچنین توجه بسیار به موضوع آموزش و حمایت از استعداد های جشنواره می باشد که به طبع هرکدام از این موارد، بازدهی بسیار بالایی نسبت به جشنوارههای مشابه که با بودجههای کلان برگزار شدهاند، خواهد داشت
وی با بیان مختصری درباره شغل گویندگی و مجری گری بیان کرد : مجری گری تلفیقی از هنر و مدیریت است . هنری که هم ذاتی و هم اکتسابی است. اما باید توجه داشت که اول باید گویندگی کرد و سپس به مجری گری پرداخت و یا هر دو را توامان انجام داد.
مجری باید نسبت به کارش عشق ورزد و اگر این حس در او نباشد از طریق امواج صوتی و دیگر حالات فیزیکی کاملاً مشهود است و به مخاطب منتقل خواهد شد.
دامنه ی لغات ، مطالعات و تحقیقات یک مجری در هر زمینه ای باید وسیع باشد؛ به نحوی که برای هر موضوعی مطلبی داشته باشد تا هم سخن سخنرانان را هدایت کند و هم همایش و جلسه را به نحو مطلوبی اداره نماید.
به عقیده ی من گویندگی؛ فکر دادن و فکر گرفتن است. گوینده ، فکر خود را به وسیله ی بیان خود به شنونده منتقل می کند. پروفسور سوپر استاد فن بیان دانشگاه تنسی می گوید : معرف شخصیت هر کس سخنان اوست.هر کلمه ای که ادا شود.مانند برقی پرده از روی مجموع تجارب ، صفات ، نیات و حساسیت گوینده برداشته و در نظر شنونده نیز معرّف همین می باشد.
و به قول مولانا : آدمی مخفی است در زیر زبان / این زبان پرده است بر درگاه جان وی در خصوص شیوه برگزاری جشنواره بیان کرد: رویکردی که در برگزاری نخستین دورۀ این جشنواره داریم ، با توجه به شیوع ویروس کرونا، برگزاری به شکل مجازی می باشد با امید رسیدن به روز های بدون کرونا ، همچنین در صورت اخذ مجوز های مربوطه و رفع دغدغه ها نسبت به سلامتی شرکت کنندگان اختتامیه به صورت حضوری خواهد بود.
وی افزود : به گزارش دبیرخانه جشنواره و با توجه به استقبال و درخواست برخی از شرکت کنندگان ، مهلت ثبت نام و ارائه آثار به دبیرخانه جشنواره تا 15 مرداد ماه 1400 تمدید شد.
وی خاطرنشان کرد : امیدوارم بتوانیم با تمام محدودیتها و مشکلاتی که داشتیم، جشنوارۀ آبرومندی را برگزار کنیم و جا دارد از شورای محترم سیاستگذاری جشنواره همچنین همکارانم در مجموعه اجرایی جشنواره تشکر کنم. فکر میکنم این دوره از جشنواره آغاز راه جدیدی برای ظهور و بروز استعداد های شگرفی خواهد بود.